Zápis ze schůze představenstva 30.1.2016

zúčastnění: Jan Katzer, Zbyněk Petr, Kateřina Petrová, Ondřej Vašíček

hosté: Zbyněk Pořízek

Schůze měla tři hlavní témata: Fimfárum, sextet, Studio divadla Haná.

Jan Katzer promluvil před představenstvem o současném stavu zkoušení hry Fimfárum, popsal nedostatky způsobené špatnou docházkou některých herců a z toho vyplívající přeobsazení některých rolí. V současné době je představení nazkoušené ze 70%. Přidávají se individuální páteční zkoušky, aby se představení stihlo v termínu. V současné době se zkouší již s kulisami, nutno dořešit aktuální problém s kostýmy. Od 8. února budou k dispozici plakáty k představení a půjdou do prodeje lístky.

Zbyněk Petr se zavázal dát dohromady ve spolupráci s Ivou Lajdovou článek pro Vyškovský deník o připravované hře Fimfárum a o Studiu divadla Haná, ve kterém vysvětlí důvody vzniku studia.

Ondřej Vašíček promluvil o probíhajících zkouškách sextetu. Vyzdvihl práci všech účinkujících, kdy v průběhu tří zkoušek dali dohromady tři písně. První vystoupení by mělo proběhnout v prostorách Sokolského dumu ve Vyškově.

Zbyněk Petr nám přednesl a ukázal návrh loga Studia divadla Haná. Uznal připomínky od ostatních členů týkající se zpracování a slíbil dodat hotové logo do 3.2.2016, aby se toto logo dalo použít na plakát k představení Fimfárum.


zapsal Jan Katzer                                                                                                      1.2.2016


 

Tyto stránky využívají soubory cookie.