Krátké novinky

23.03.2022 - Krakatit:

Budeš dělat malé věci (Krakatit)!

Premiéra 15. dubna ve 20.00 v Besedním domě. V hlavní roli Pavel Čeněk Vaculík, herec Národního divadla v Brně, bývalý člen Divadla Haná.

Kapacita sálu: 60 diváků.

30.05.2019 - : Pozor pozor členové - proběhla aktualizace systému našich webových stránek. Interní chat má novou podobu a najdete ho v administraci v menu "Aplikace => webtask". Pokud někdo bude mít problém s fungováním, ať mi napíše. na zbynek.petr  gmail.com
30.05.2019 - : V roce 2019 si Divadlo Haná připomene 155. výročí založení spolku. Informace o symbolických oslavách přineseme v průběhu roku.

Program

Ray Cooney: 1 + 1 = 3

Na podzim 2023 připravujeme po 12 letech obnovenou premiéru úspěšné komedie Raye Cooneyho s názvem "1 + 1 =3". Více informací...

Zařídil to Povondra (Válka s Mloky)

Zařídil to Povondra (Válka s Mloky), v režii Tomáše Dorazila budeme hrát 29. 4. od 20:00 v Besedním domě. Těšíme se na Vás!


Ať žijí duchové v Hodoníně!

3.4.2023 

V uplynulém víkendu jsme se zúčastnili s inscenací @ť žijí duchové! krajské přehlídky Mumraj! v Hodoníně. Mohli jsme tak všichni prožít mimořádnou festivalovou atmosféru. Na představení se podílí celkem téměř čtyřicet lidí, z toho víc než polovina jsou děti školou povinné. Už tím jsme v zákulisí celé přehlídky poutali pozornost. Nutno dodat, že v dobrém a s obdivem, jak dobře spolu celý tak velký kolektiv s malými dětmi funguje. ❤ Zaujali jsme však zejména naším muzikálem. Celý sál "šel s námi". Diváci byli báječní, někteří s námi zpívali. Moc děkujeme!

Hrálo se nám moc fajn. Naši práci však ocenila i porota. A to nejen při společném až dojemném hodnocení po představení, ale i celkovými výsledky přehlídky. 

Získali jsme cenu za:

Mladý talent (Barbora Lajdová) 

Hudební aranžmá (Milan Takáč) 

choreografii (Petra Šarhanová) 

úpravu a režii (Iva Hrušková) 

jevištní souhru (dětský kolektiv) 

Inscenaci (celý soubor) 

A byli doporučeni do celostátní přehlídky mladého divadla

Také jsme získali za festival Mumraj! cenu Svazu českých divadelních ochotníků

Moc děkujeme za vše a těšíme se na další práci 


Tyto stránky využívají soubory cookie.