Představenstvo 6.12.2015

 

zúčastnění: Zbyněk Petr, Kateřina Petrová, Tomáš Dorazil, Ondřej Vašíček, Jan Katzer

hosté: Karel Jurka, Kateřina Schönová, Dalibor Dufek

 

Sluha dvou pánů:

Režisér projevil spokojenost s výsledkem a představenstvo mu děkuji za inscenaci. Režisér Dalibor Dufek upozornil na problém s přesunováním termínů zkoušek ze strany zřizovatele.

Termíny výjezdních představení jsou zatím domluveny na 15. ledna 2016 v Kobylí a účast na festivalu Divadelní Kojetín 20.-16. března 2016. Dvě reprízy se uskutení na jaře 2016 březen až duben. Jan Katzer se zaručil zavolat do Drnovic a pokusit se domluv představení v termínu okolo 7. března 2016. Jan Katzer se zaručil vypálit DVD s nahrávkou Sluha dvou pánů v počtu 12 kopií.

Fimfárum:

Velký problém s přesouváním termínů zkoušek ze strany zřizovatele a časovým omezením zkoušení. Jan Katzer se zaručil dodat Zbyňku Petrovi kontakty na nové členy zkoušející ve hře Fimfárum a pozvat tyto členy na valnou hromadu divadla Haná.

Valná hromada divadla Haná:

Zbyněk Petr se zavázal domluvit termín valné hromady na MKS Vyškov. Kateřina Petrová se zavázala zajistit na valnou hromadu prezenční listinu. 

témata na valnou hromadu budou:

- probrat plánovaná představení v roce 2016

- malá scéna divadla Haná

- aktualizace členské základny

rok 2016:

Kateřina Schönová a Ondřej Vašíček chystají hudební projekt (vokální sextet). První představení se uskuteční na podzim a je možné jej propojit s festivalem Trdloviny.

 

zápis vyhotovil: Jan Katzer 12.12.2015

 

 

 

Tyto stránky využívají soubory cookie.