Zápis ze schůze představenstva 29.11.2020

zúčastnění: Jan Katzer, Tomáš Dorazil, Kateřina Petrová, Jan Rotrekl, Zbyněk Petr

hosté: Denisa Šlesingrová, Štěpán Petr


Divadlo Haná bylo osloveno k vytvoření online představení s vánoční tematikou. Z důvodu nevhodnosti termínu a typu představení pro náš soubor, jsme tuto nabídku odmítli a nabídli uveřejnit nějaké ze starších představení, např. Jeden a jedna jsou tři.

Z důvodu aktuálních opatření systému PES je Valná hromada přesunuta na nejbližší možný termín, bezprostředně po uvolnění vládních opatření. O termínu bude představenstvo informovat.

Bude vytvořena hlasovací anketa z aktivních členů Divadla Haná a každý člen bude hlasovat, koho by chtěl v představenstvu a za předsedu Hané. Navržení členové budou osloveni, jestli s kandidaturou souhlasí.

Dokonalá svatba, nejbližší termín 18.1.2021, je závislí na vládních opatření. Budou se domlouvat termíny zkoušení v závislosti na časových možnostech účinkujících. 

Krakatit, zkoušení začíná v lednu 2021. Termín premiéry je stanoven na 29.5.2021. Většina účinkujících již byla oslovena.

Vrátila se jednou v noci, je v současné chvíli ve fázi zkoušení, již proběhli čtené zkoušky. Představenstvo zkontaktuje režiséra Františka Vlacha kvůli aktuálním informacím.


Zapsal: Jan Katzer                                                                                         29.11.2020











 



Tyto stránky využívají soubory cookie.