zápis ze schůze představenstva 2.2.2018

Schůze představenstva 2.2.2018

\r\n

Zúčastnění: Jan Katzer, Tomáš Dorazil, Zbyněk Petr, Kateřina Petrová, David Plášil

\r\n

Host: František Vlach

\r\n

František Vlach ujistil představenstvo, že na podzim plánuje premiéru představení. V současné době vybírá jednu z několika variant. František prohlásil, že si zajistí termíny na zkoušení v MKS a osloví herce.

\r\n

Dramaturgický plán bude určen formou termínů a typů představení. Na jaře budou premiéry malých představení a na podzim větších představení, které budou mít zábavnou formu. Upřednostňována budou větší představení se zábavnou formou.

\r\n

Každý rok bude v září svolána schůze režisérů.

\r\n

Koncept 155. výročí založení divadla

\r\n

Tomáš Dorazil zjistí cenu prav pro muzikálové představení Kabaret. Proběhne raut spojený s premiérou představen. Jako podkres můžeme k rautu pustit videa s ukázkami z představení. Jan Katzer slíbil oslovit Dalibora Dufka s možností režie vybraného představení.

\r\n

Termín brigády na půdě je stanoven na 19. května 2018. Je nutné domluvit schůzku s představiteli Thálie a Zvonku v průběhu března.

\r\n

Představení Kuřačky a spasitelky:

\r\n

Jan Katzer se zavázal zjistit možnosti elevace hlediště v divadelním sále v Kobylí. David Plášil se zavázal zjistit možnosti představení v Pelhřimově.

\r\n

Příští termín představenstva bude 11.3. v 16:30 v besedním domě. Na představenstvo budou pozvání Karel Jurka a Lojza Kumer.

Tyto stránky využívají soubory cookie.